У Єревані опозиція зчепилася з поліцейськими: опубліковано відео
Категорія
Світ
Дата публікації

У Єревані опозиція зчепилася з поліцейськими: опубліковано відео

У Єревані опозиція зчепилася з поліцейськими: опубліковано відео

У центрі вірменської столиці, Єревану, де озброєні люди захопили приміщення поліцейського відділку, сталися сутички опозиціонерів та поліцейських.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Інтерфакс.

Зіткнення почалися після того, як близько сотні людей спробували влаштувати ходу у район захопленного відділку.

Начальник поліції Єревану Ашот Карапетян, який знаходиться у центрі міста на площі Свободи, заявив, що не дозволяє провести ходу, після чого люди спробували силою прорватися через поліцейський кордон.



Пізніше стало відомо, що керівництво поліції та демонстранти почали переговори і за посередництвом одного із поліцейських начальників кілька затриманих активістів були звільнені.


Всього на площі Свободи зібралися близько 200 людей.


Як повідомляв ONLINE.UA,вранці 17 липня група озброєних людей захопила відділок поліції у Єревані, аби звільнити координатора вірменського опозиційного руху Жирайра Сефіляна, що знаходився під арештом за звинуваченням у незаконному придбанні і зберіганні зброї.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?