Соцмережі висміяли "суворого" Путіна
Категорія
Світ
Дата публікації

Соцмережі висміяли "суворого" Путіна

Соцмережі висміяли "суворого" Путіна
Джерело:  online.ua

Заяви президента РФ Володимира Путіна після доповіді Всесвітньої антидопінгової асоціації (ВАДА)  з обіцянкою відсторонити від роботи причетних російских чиновників і проханням «конкретних» доказів, викликали іронічні коментарі в соціальних мережах.

Про це повідомляє ONLINE.UA.

Так, журналіст кремлівського пула Дмитро Смірнов у своєму Twitter опублікував кілька гучних висловлювань Путіна, які одразу ж збирали ядучі коментарі.

- «Ми спостерігаємо небезпечний рецидив втручання політики у спорт, як було перед Іграми у Москві».




— «Звинувачення російських спортсменів побудовані на заявах однієї людини - людини зі скандальною репутацією».






- Про Родченкова (звинувачувача РФ у застосуванні допінгу): "Чи можуть бути достовірними висновки, побудовані виключно на словах людей подібного типу?"





- Щодо пропозиції USADA (американської антидопінгової асоціації про дискваліфікацію спортсменів з РФ): "Знову національна структура однієї країни диктує свою волю усьому спортивному світовому співтовариству".







Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  10 національних антидопінгових організацій вимагали від президента МОК відсторонити збірну Росії від участі в Олімпіаді у Ріо-де-Жанейро.


Також нагадаємо, що новина про зміст доповіді ВАДА викликала справжній вибух у соцмережах, які відверто насміхалися над участю ФСБ у підміні аналізів сечі спортсменів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?