З'явилося відео із затриманим в Росії українцем-"шпигуном СБУ"
Категорія
Світ
Дата публікації

З'явилося відео із затриманим в Росії українцем-"шпигуном СБУ"

З'явилося відео із затриманим в Росії українцем-"шпигуном СБУ"
Джерело:  ТСН

У мережі з'явилося відео із затриманим в Росії співробітниками ФСБ "українським шпигуном СБУ" Артемом Шестаковим, який працював перекладачем моніторингової місії ОБСЄ в Україні та нібито збирав розвідінформацію про бойовиків ЛНР.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ТСН.
У ФСБ стверджують, що Шестаков збирав інформацію про пересування польового командира бойовиків так званої ДНР Павла Дрьомова з позивним "Батя", якого згодом убили. За даними ФСБ, Шестаков мав позивний "Сварог" і працював на Службу безпеки України з літа 2015 року. З того часу він нібито збирав і передавав військові, політичні та економічні дані розвідки.
За інформацією ЗМІ, перекладача СММ ОБСЄ вже відпустили в Україну.


Раніше повідомлялося, що в Спеціальній моніторинговій місії ОБСЄ, яка працює в зоні АТО на Донбасі, спростували заяву російських спецслужб про затримання "шпигуна СБУ", який працював в місії.


Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?