Дружба Ердогана і Путіна не буде довгою: з'явився прогноз
Категорія
Світ
Дата публікації

Дружба Ердогана і Путіна не буде довгою: з'явився прогноз

Дружба Ердогана і Путіна не буде довгою: з'явився прогноз
Джерело:  online.ua

Російський драматург, публіцист і блогер Володимир Голишев вважає, що потепління у відносинах між президентом Росії Володимиром Путіним і президентом Туреччини Тайіпом Ердоганом довго не триватиме.
Про це Голишев розповів в інтерв'ю ONLINE.UA.
Відповідаючи на питання, наскільки реальний стратегічний союз між Путіним і Ердоганом, Голишев сказав: «Союз більш ніж реальний, але виключно ситуативний».
«Він триватиме до тих пір, поки Ердоган не отримає від Путіна все, що можна з нього вичавити», - додав російський публіцист.
«У них зараз симбіоз: Путін і Ердоган допомагають один одному шантажувати Захід, змушують його йти на поступки.
Що ж стосується економічного співробітництва, то в ньому зацікавлені обидві країни, незалежно від поточної політичної кон'юнктури», - продовжив Голишев.
«Потрібно бути Путіним, щоб тиснути бульдозером гусей і назло мамі відморожуватися вуха. Але навіть Путін вже, здається, почав здогадуватися, що булки не ростуть на деревах, а втрата такого партнера, як Туреччина, завдає економіці Росії колосальних збитків», - резюмував російський публіцист.


Більше  читайте в інтерв'ю ONLINE.UA: Путин и Эрдоган нужны друг другу, чтобы шантажировать Запад — публицист из РФ

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?