Саакашвілі не в курсі: Одесі напророкували скандал з "русскім міром"
Категорія
Україна
Дата публікації

Саакашвілі не в курсі: Одесі напророкували скандал з "русскім міром"

Саакашвілі не в курсі: Одесі напророкували скандал з "русскім міром"

В Одесі 30 липня може відбутися грандіозний культурний і політичний скандал, про який не в курсі глава Одеської обласної державної адміністрації Михайло Саакашвілі.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook російського політолога Андрія Окари.
"30 липня в Одесі буде грандіозний культурний і політичний скандал! При цьому Саакашвілі - не в курсі. А даремно. Скандал починається вже зараз - за два тижні до прем'єри. Виявилося, що Одеса (на радість Кремлю і Останкіно!) продовжує подавати ознаки русского міра. Ну або скажімо так: людей, у яких там замість мізків вата, дуже багато. Тому йде натуральний бойкот цікавої театральної прем'єри музичного театру Олексія Коломійцева", - написав політолог.
За його словами, спектакль-опера під назвою "2014", який запланований на 30 липня, поставлений за трагіфарсом Велеміра Хлєбнікова "Нічний обшук".
"Тільки дія відбувається не під час революції -1917, а в 2014 році, в Криму, куди приходять не червоні революційні матроси - вбивати "білу наволоч", а "ввічливі зелені чоловічки", - зазначив Окара.
Політолог вважає, що в Одесі спостерігається саботаж художнього розвитку теми, пов'язаної з анексією Росією Криму.
"Мовляв, не треба остаточно сваритися з Росією. Ну ви ж самі розумієте - Путін не такий поганий, як про нього говорять по українському телебаченню, проти нього зараз весь світ! Не треба політизувати мистецтво, особливо театр! До речі, найголовніше: у виставі цій грає сам Олексій Горбунов! Можливо, самий-самий просунутий і глибокий актор нинішньої України", - повідомляє Окара.
Раніше повідомлялося, що 13 липня активісти одеського Автомайдану заблокували готель "Geneva", в якому зупинилася польська делегація, запрошена в Одесу депутатом від "Опозиційного блоку" Миколою Скориком.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?