Бойовики ДНР уже вчать людей відбиватися від ОБСЄ
Категорія
Україна
Дата публікації

Бойовики ДНР уже вчать людей відбиватися від ОБСЄ

Бойовики ДНР уже вчать людей відбиватися від ОБСЄ
Джерело:  online.ua

В окупованому Луганську

на 19 липня заплановано проведення показового тренування на тему "беззбройної протидії вторгненню міжнародної збройної місії".


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на повідомлення Головного управління розвідки Міністерства оборони України.


"Планом заходу передбачається демонстрація різних ситуацій при зіткненні мирного населення з озброєними миротворцями і можливі варіанти їх вирішення», - сказано в повідомленні.


«Під керівництвом російських інструкторів жителі міста відпрацюють: способи блокування і захоплення транспорту, розмежування мирного населення і збройних груп, звільнення парламентаріїв, роззброєння військовослужбовців миротворчого контингенту тощо», - додали в Міноборони.


«Особлива увага приділятиметься питанням фото- і відео- фальсифікації доказів насильницьких дій миротворців проти громадян і псхологічному впливу на озброєних співробітників місії», - повідомляють у відомстві.


«Очікується, що тренування буде використано для демонстрації негативного ставлення населення до розгортання збройної поліцейської місії на території так званої "ЛНР"", - резюмують в Міноборони.


Як повідомляв ONLINE.UA,

журналіст і блогер Денис Казанський оприлюднив фото, які ілюструють спроби бойовиків видати Луганськ за російське місто

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?