Депутати прокоментували виступ у "секти": в соцмережах вибухнули критикою
Категорія
Україна
Дата публікації

Депутати прокоментували виступ у "секти": в соцмережах вибухнули критикою

Депутати прокоментували виступ у "секти": в соцмережах вибухнули критикою
Джерело:  online.ua

Віце-спікер Верховної Ради Оксана Сироїд і лідер фракції "Самопоміч" в Київраді Сергій Гусовський прокоментували свою участь в засіданні нетрадиційної релігійної організації "Відродження".
Про це повідомляє ONLINE.UA.
«З приводу виступу в центрі "Відродження". Користуюся першою-ліпшою нагодою пояснювати людям про загрозу виборів на окупованих територіях. Для мене важливо, щоб люди почули й усвідомили рівень небезпеки.
Якщо цього не робити, одного ранку ми прокинемося в країні, де амністували вбивць і легалізували окупантів», - написала в Facebook Сироїд.
У той же час Сергій Гусовський заявив, що він з'явився на служінні в нетрадиційній церкві "Відродження", тому що як політик повинен перебувати в "постійної комунікації", яка призводить до "народження істини".
"У своїй політичній діяльності я керуюся загальнолюдськими і християнськими цінностями і здоровим глуздом ... Я сприймаю будь-яке добровільне об'єднання як майданчик для поширення ідей, в які віримо ми з командою", - написав Гусовський в соцмережі.
"Хтось вважає, що політика - це бути однобоким адептом норм "за все хороше". Для мене ж політика - це постійна комунікація, часто нелегка, проте в ній день за днем ​​народжується істина", - додав Гусовський.
Відзначимо, під час виступу в центрі «Відродження» Оксана Сироїд заявила, що "бога потрібно привести в політику", а для цього необхідна стійка "віра в себе, віра в Бога і віра в державу".
"Люди з Росії і люди з України повинні усвідомити, що ми взагалі брати, що нам не можна воювати", - також стверджує на відповідному відео скандальний пастор нетрадиційної церкви "Відродження" Володимир Мунтян.
При цьому в соцмережах з'явилися гнівні коментарі та жарти на тему пояснень депутатів від «Самопоміч».
«Ганьба вам, брехуни на зарплати опоблока! Дограєтеся в один день! Дивіться ще раз відео страти Чаушеску!», - пише користувач Natalia Yushchuck Jarowyj.
«Спочатку виступила в секті шахраїв. Потім спробувала цей вчинок криво і брехливо виправдати перед усіма. Якщо ви, Оксана, маєте хоч атом гідності - подайте у відставку з поста віце-спікера і підіть з політики», - пише користувач Нік Квест.
«Навіть не смішно, не ганьбіться, йдіть самі, сектанти нині не в моді, рейтинг своєї партії ви вже не підмочили, а замочили», - пишуть у коментарях.
«Розуміємо Оксану Сироїд після її виступу в духовному центрі «Відродження». Потрібно боротися за будь-яку аудиторію!», - написав у Twitter користувач «міністр Еміграції» і опублікував іронічні карикатури.






Як повідомляв ONLINE.UA, раніше лідера партії "Самопоміч" Андрія Садового в соціальних мережах висміяли за допомогою пісні "Мусор" російської групи "Ленинград".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?