З ями в бойовики: спійманий сепаратист розповів свою історію, з'явилося відео
Категорія
Україна
Дата публікації

З ями в бойовики: спійманий сепаратист розповів свою історію, з'явилося відео

З ями в бойовики: спійманий сепаратист розповів свою історію, з'явилося відео

Затриманий в Новопсковському районі Луганської області сепаратист з позивним "Саха" розповів, як він вступив до лав бойовиків так званої ДНР.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу ГУ Нацполіції в Луганській області.
"На пункті пропуску «Танюшівка» (Новопсковський район) поліцейські спільно з прикордонниками при спробі перетину державного кордону України затримали 30-річного, раніше судимого жителя Донецької області, який влітку 2014 року входив до складу НЗФ так званої ДНР", - йдеться в повідомленні.
За словами затриманого, на початку літа 2014 року він добровільно вступив до лав одного з бандформувань ДНР в місті Часів Яр Донецької області.
"На початку липня 2014 року, коли я йшов додому в нетверезому стані, мене мобільна група, ополченці, взяли і привезли до себе, в яму посадили. Там тиждень треба було відпрацювати. Поставили перед вибором - або сиди, або окопи копати і ще щось", - сказав сепаратист.
Два місяці «Саха» (позивний затриманого) зі зброєю в руках чергував на блокпосту, де здійснював незаконний огляд транспорту та документів громадян. Після звільнення військовослужбовцями ЗСУ м. Часів Яр від терористів він втік до Росії.


Зараз затриманого бойовика передано донецьким правоохоронцям для подальшого проведення досудового слідства.
Раніше повідомлялося, що в Торецьку Донецької області силовики затримали шість бойовиків, які вели на території міста диверсійно-розвідувальну роботу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?