Викрадення чиновника в Києві: з'явилися розповідь свідка і фото машини злочинців
Категорія
Україна
Дата публікації

Викрадення чиновника в Києві: з'явилися розповідь свідка і фото машини злочинців

Викрадення чиновника в Києві: з'явилися розповідь свідка і фото машини злочинців
Джерело:  online.ua

Камери зовнішнього спостереження зняли автомобіль, на якому зловмисники зникли з місця викрадення начальника департаменту електропостачання ВАТ "Укрзалізниця" Валерія Людмирського ввечері 18 липня.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на « Обозреватель ».
Як розповіло виданню джерело в правоохоронних органах, камера відеоспостереження на одному з будинків по вулиці Кудряшова в Києві зняла момент, коли проїжджав автомобіль зі злочинцями.
У той же час чоловік, який повідомив в поліцію про викрадення глави департаменту енергопостачання компанії
"Укрзалізниця" Валерія Людмирського, розповів "112 Україна" про побачене.
За його словами, коли Валерій Людмирський вигулював собаку, під'їхала машина сріблястого кольору з чоловіками.
Вони були в масках і в одязі камуфляжній кольору. Вони застрелили собаку, а після цього намагалися нейтралізувати Людмирського електрошокером, посадили його в машину і поїхали в невідомому напрямку.
І саме після цього чоловік викликав поліцію.
Нагадаємо, Людмирського викрали увечері 18 липня біля його будинку, коли він вигулював собаку.
Поліція попередньо кваліфікує справу за ч. 2 ст. 146 Кримінального кодексу України (незаконне позбавлення волі або викрадення людини). Досудове розслідування у справі триває.



Як повідомляв ONLINE.UA, детективи НАБУ (Національне антикорупційне бюро України) спільно з прокурорами Спеціалізованої антикорупційної прокуратури викрили схему заволодіння державними коштами під час проведення державних закупівель філії "Укрзалізниці" - підприємства "Укрзалізничпостач".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?