Польський рокер на чолі "Укрзалізниці" розповів, як йому важко
Категорія
Україна
Дата публікації

Польський рокер на чолі "Укрзалізниці" розповів, як йому важко

Польський рокер на чолі "Укрзалізниці" розповів, як йому важко
Джерело:  online.ua

Новий керівник "Укрзалізниці" поляк Войцех Балчун

відчуває брак повноважень, а також сильний опір реформам всередині системи.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на інтерв'ю Балчуна "

Новому времени

".


Відзначимо, що Балчун є також лідером рок-групи в Польщі.


В інтерв'ю Балчун підкреслив, що для досягнення результатів йому потрібна можливість впливати на рішення.


"Рішення про призначення членів правління приймаються на рівні Кабінету міністрів, і я постійно борюся за те, щоб до його складу увійшло якомога більше фахівців, професіоналів, які будуть підтримувати процес реформування. Це питання ще не закрите. Але я помірний оптиміст і розраховую на то, що мені створять умови для прийняття рішень. В іншому випадку моя місія не матиме сенсу", - заявив глава «Укрзалізниці».


За його словами, він відчуває опір реформам, в тому числі, на середньому рівні керівництва - серед директорів департаментів, окремих підрозділів, регіональних залізниць, виробничих підприємств.


"Всі ці люди повинні підписатися під програмою реформ. Адже так не буває, щоб прийшов один чарівник і змінив трьохсоттисячну армію. Армія повинна піти за керівником. Протидія змінам зараз величезна", - сказав Балчун.


Глава «Укрзалізниці» також зазначив, що норми українського законодавства не дають йому можливості позбутися людей, які блокують зміни.


"Навіть якщо я зловлю когось на серйозному порушенні службових обов'язків, то не можу позбутися такої людини. Я можу запустити дисциплінарну процедуру, зробити догану, дати шанс виправитися і так далі. Це дуже складно", - розповів він.


За словами Балчуна, для поліпшення ситуації в компанії "нам потрібно рано чи пізно вирішити проблему надлишку співробітників". Це дасть можливість, за його словами, підвищити зарплату тим, хто залишився, і очікувати від них більш ефективної роботи.


Менеджер також заявив про необхідність "запустити в УЗ найбільшу в історії програму модернізації рухомого складу", але зазначив, що замінити тисячі вагонів в стислі терміни неможливо.


"Навіть якщо ми знайдемо необхідне для цього фінансування, у нас все одно не вистачить виробничих потужностей. Тому модернізація затягнеться на довгі роки. Поки це станеться, ми зосередимо наші зусилля на тому, щоб в короткі терміни підвищити стандарти обслуговування", - сказав Балчун.


Він також висловив упевненість, що "Укрзалізниця" має гігантський фінансовий потенціал, тому що це одна з найбільших залізниць в світі.


Як повідомляв ONLINE.UA,

раніше в мережі посміялися над "відео c працевлаштуванням" Балчуна

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?