Екс-охоронець Януковича розповів, як живе дружина колишнього президента: з'явилося відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Екс-охоронець Януковича розповів, як живе дружина колишнього президента: з'явилося відео

Екс-охоронець Януковича розповів, як живе дружина колишнього президента: з'явилося відео
Джерело:  ТСН

Колишній особистий охоронець Віктора Януковича В'ячеслав Заневський розповів, що дружина екс-президента Людмила Янукович важко пережила загибель молодшого сина і має проблеми зі здоров'ям.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ТСН.
Із загибелі Віктора Януковича-молодшого на озері Байкал пройшов рік і чотири місяці, але, не дивлячись на українську традицію, жодного пам'ятника або хоча б плити на його могилі в окупованому Севастополі не з'явилося - тільки простий дерев'яний хрест. Заневський пояснив це тим, що за могилою доглядає Людмила Янукович.
"Людмила Олександрівна взяла на себе догляд за могилою. Вона в усьому любила простоту, тому дерев'яний хрест - це нормально", - розповів колишній охоронець Януковича.
За його словами, після загибелі сина у Людмили Янукович різко погіршилося здоров'я.
"Непрямий факт того, що це був Віктор - і досить різке погіршення здоров'я Людмили Олександрівни. Мені просто сказали, що стан погіршився, до того ж, різко, з моменту смерті Віктора", - зазначив Заневський.
Колишній нардеп від "Партії регіонів" Володимир Ландик також не сумнівається, що в окупованому Криму був похований саме син Януковича. Він згадує, що коли Янукович знайшов іншу жінку, молодший син такого вчинку батька не зрозумів.
"Він був зовсім іншою людиною, яка розуміла, що таке сім'я. Що таке батько і мати. Ну а Бог, як правило, забирає кращих, ну ось він і забрав кращого в сім'ї", - сказав Ландик.
Ландик вважає, що Людмила Янукович, яка живе на окупованому півострові, не встановила синові пам'ятника або хоча б могильної плити з міркувань безпеки - адже до сім'ї Януковичів навіть в окупованому Криму ставлення неоднозначне. Ще однією причиною може бути розбіжність у поглядах членів сім'ї на те, як вшанувати пам'ять небіжчика. Також екс-регіонал передбачає, що мати досі вірить, що сина колись вдасться перепоховати на рідному Донбасі.
Як відомо, Віктор Янукович-молодший загинув 20 березня 2015 року - авто, яким керував син екс-президента, пішло під лід на озері Байкал. Разом з Януковичем було п'ять пасажирів, яким вдалося врятуватися.



Нагадаємо, раніше

міністр юстиції Павло Петренко заявив, що судових розглядів у справах про створену зниклим президентом Віктором Януковичем економічну мафію можна очікувати до кінця нинішнього року

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?