Зухвале викрадення чиновника у Києві: поліція виклала своє відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Зухвале викрадення чиновника у Києві: поліція виклала своє відео

Зухвале викрадення чиновника у Києві: поліція виклала своє відео
Джерело:  online.ua

У поліції прокоментували викрадення начальника департаменту електропостачання ВАТ "Укрзалізниця" Валерія Людмирського увечері 18 липня в Києві.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Національної поліції.
«Розглядається ряд можливих версій скоєння цього злочину, в тому числі - і та, що стосується професійної діяльності викраденого громадянина», - сказано в повідомленні.
У поліції підкреслюють, що інцидент стався 18 липня в одному з дворів будинків на вулиці Кудряшова в Солом'янському районі Києва.
«О 21:28 київським правоохоронцям надійшло повідомлення, що у внутрішньому дворі багатоповерхівки на вулиці Кудряшова чутні постріли. Крім того, зі слів заявника поліцейські також дізналися, що двоє невідомих в масках силоміць посадовили чоловіка в автомобіль, а потім зникли», - сказано в повідомленні.


Як повідомляв ONLINE.UA, в мережі з'явилися фото машини викрадачів Людмирського і свідчення очевидців.
Поліція попередньо кваліфікує справу за ч. 2 ст. 146 Кримінального кодексу України (незаконне позбавлення волі або викрадення людини). Досудове розслідування у справі триває.



Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?