Творчість душевнохворих: в мережі висміяли "петицію" бойовиків ДНР в ООН
Категорія
Україна
Дата публікації

Творчість душевнохворих: в мережі висміяли "петицію" бойовиків ДНР в ООН

Творчість душевнохворих: в мережі висміяли "петицію" бойовиків ДНР в ООН
Джерело:  РІА Новини

Ватажок бойовиків так званої ДНР Олександр Захарченко заявив, що під петицією до Ради безпеки ООН про невиконання Україною Мінських угод зібрали понад 300 тисяч підписів.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на РІА Новини.
"Сьогодні ми закінчили збір підписів під петицією до Радбезу ООН. Більше 300 тисяч підписів зібрали. Ми сказали своє слово, що ми готові виконувати Мінські угоди. Київ показав, що всіма силами збирається саботувати Мінські угоди. Тим самим дискредитує світові інститути, в першу чергу ООН", - заявив Захарченко.
За його словами, цією петицією бойовики ДНР показали, що "готові розмовляти, спілкуватися".
"Ми побудуємо свою державу, проведемо вибори, переможемо, якою би ціною це не далося", - зазначив ватажок бойовиків.
Варто відзначити, що в мережі висміяли заяву Захарченка. Відомий блогер Антон Ходза назвав петицію "творчістю душевнохворих".
"Творчість душевнохворих. Петиція - це коли щось просять. Вони просять Київ не виконувати Мінськ? В ООН довго шукатимуть на карті ДНР", - написав він у Facebook.
"Могли б і більше намалювати", - зазначає користувач Alexey Bedun.
Нагадаємо, раніше ватажок бойовиків ДНР Олександр Захарченко проговорився, що його справжня мета - нові завоювання, а вже після них - будівництво мирного життя.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?