За допомогу в пошуку викраденого в Києві чиновника дають винагороду
Категорія
Україна
Дата публікації

За допомогу в пошуку викраденого в Києві чиновника дають винагороду

За допомогу в пошуку викраденого в Києві чиновника дають винагороду

Родичі викраденого в Києві начальника департаменту електропостачання ВАТ "Укрзалізниця" Валерія Людмирського обіцяють винагороду в $100 тисяч за допомогу в його поверненні живим.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сайт сайт Центру досліджень енергетики.
Поліція розглядає ряд можливих версій скоєння цього злочину, в тому числі - і ту, що стосується професійної діяльності чиновника. Поліція Києва звертається до можливих очевидців події з проханням надати відому їм інформацію по телефону 102.
У свою чергу друзі, колеги і близькі Валерія Людмирського пов'язують викрадення з його професійною діяльністю в ВАТ «Укрзалізниця». Вони пропонують винагороду в розмірі $100 тисяч за його повернення живим.


Усіх, хто щось знає про його місце перебування, просять звертатися за телефоном - (098) 089 25 69. Конфіденційність родичі викраденого чиновника гарантують.
Раніше в мережі з'явилися фото машини викрадачів Людмирського і свідчення очевидців.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?