Український міністр розповів, навіщо їздив до бойовиків ДНР
Категорія
Політика
Дата публікації

Український міністр розповів, навіщо їздив до бойовиків ДНР

Український міністр розповів, навіщо їздив до бойовиків ДНР
Джерело:  newsone.ua

Міністр енергетики та вугільної промисловості Ігор Насалик їздив до бойовиків ДНР

в лютому 2015 під виглядом журналіста, щоб знайти полоненого військового з міста Калуш.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на

NewsOne

.


"Ці події відбувалися в лютому 2015 року, коли я був депутатом Верховної Ради, а я став депутатом, будучи мером міста Калуш (Івано-Франківська область). Це період закінчення Дебальцевської операції і подій, коли впала вежа в аеропорту", - розповів Насалик в ефірі телеканалу.


За словами міністра, йому зателефонувала мати взятого в полон українського військового Станіслава Стовбана, який жив в місті Калуш, і попросила про допомогу.


"Тоді було прийнято рішення, що я поїду сам. Визріла ідея поїхати як журналіст, щоб вивчати соціально-економічну ситуацію", - зазначив Насалик.


Він заявив, що метою зустрічі з так званим "міністром ДНР" була спроба домогтися зняти полонених на камеру.


"Він погодився, і ми змогли побачити полонених, повідомили батькам, що вони поранені, але живі, і повідомили нашим службам, де вони перебувають", - сказав Насалик, підкресливши, що не домовлявся за вугілля, оскільки тоді ще не був міністром.


Раніше

український журналіст Віталій Сизов прокоментував зустріч міністра енергетики і вугільної промисловості України Ігоря Насалика з одним з ватажків бойовиків так званої ДНР

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?