Голлівудська актриса з'явилася на публіці в вишиванці: опубліковані фото
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Голлівудська актриса з'явилася на публіці в вишиванці: опубліковані фото

Голлівудська актриса з'явилася на публіці в вишиванці: опубліковані фото
Джерело:  online.ua

Відома американська актриса, уродженка Чернівців Міла Куніс, яка готується вдруге стати матір'ю, з'явилася на публіці в вишіванці.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Vogue UA.
Актриса відвідала прем'єру фільму "Погані матусі", в якому зіграла одну з головних ролей.
Для заходу Міла обрала стилізований під українську вишиванку чорний комбінезон Ulla Johnson з міжсезонної колекції бренду.


Відзначимо, прем'єра фільму стала першим публічним виходом актриси після оголошення про другу вагітність. На фотографіях вже можна розгледіти округлий живіт зірки, який вона не приховує від спалахів фотокамер.
Крім цього, Міла Куніс здивувала шанувальників новою зачіскою. На червону доріжку вона вийшла з ретро-укладкою, що імітує подовжений боб.


Нагадаємо, Міла разом з батьками покинула рідні Чернівці та вирушила в Лос-Анджелес, коли їй було всього 7 років.
Як раніше повідомлялося на ONLINE.UA, папараці підловили вагітну Міла Куніс під час прогулянки. Актриса прогулювалася вулицями Нью-Йорка в джинсах і майці вільного крою, через яку можна розгледіти вже кругленький животик.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?