Євробачення в Україні: Джамала назвала місто-фаворит
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Євробачення в Україні: Джамала назвала місто-фаворит

Євробачення в Україні: Джамала назвала місто-фаворит
Джерело:  online.ua

Переможниця Євробачення-2016 українка Джамала, яка нещодавно хвалилася знімками з відпочинку біля моря, розповіла, що вважає Одесу підходящим містом для проведення пісенного конкурсу в наступному році.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Viva.
Співачка вважає, що морське повітря, красива архітектура, посмішки людей і смачна кухня - це саме те, що потрібно європейським гостям.
«Неймовірно красиве місто, це - середина травня. Зелене місто, гостинне, красиве, з чудовою кухнею. Хоч куди зайди - всюди смачно, люди посміхаються, морське повітря. Тут сам Бог велів влаштовувати фестивалі, кінофестивалі. Я вважаю, що це просто ідеальне місце для кінофестивалів, для музичних фестивалів, для масштабної події, яка б представляла країну. Інша справа, я не знаю, наскільки Одеса готова інфраструктурно», - зазначила зірка.
Однак PR-менеджер співачки Денис Козловський розповів, що Одеса не готова до такої масштабної події. Він, як представник команди переможниці, входить в організаційний комітет конкурсу Євробачення-2017 і володіє інформацією щодо вимог до міста.
"В Одесі є стадіон «Спартак», який потрібно зробити критим - це важко за шість місяців встигнути. Є кількість місць - не менше п'ятнадцяти тисяч. Поки до цього показника близький тільки «Палац Спорту» в Києві», - зазначив Козловський.
Нагадаємо, Джамала виступила на Одеському міжнародному кінофестивалі, де виконала арію Summertime з опери Поргі і Бесс Джорджа Гершвіна. Для заходу співачка обрала темно-синю сукню зі шлейфом від молодого українського дизайнера Івана Фролова, який створив для неї переможне вбрання для Євробачення-2016.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?