Турчинов зробив сенсаційну заяву через загострення на Донбасі
Категорія
Україна
Дата публікації

Турчинов зробив сенсаційну заяву через загострення на Донбасі

Турчинов зробив сенсаційну заяву через загострення на Донбасі
Джерело:  РНБО

У разі подальшого загострення ситуації на Донбасі українська влада може запровадити в країні воєнний стан, заявив секретар РНБО Олександр Турчинов.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу РНБО.
"Безперервні обстріли із застосуванням російськими агресорами забороненої Мінськими угодами потужної зброї, сучасних засобів наведення і корекції вогню призводять до значних втрат серед наших військових. За останню добу ми втратили 7 українських військових, 14 - поранені", - сказав Турчинов.
При цьому він нагадав, що бійці АТО неухильно дотримуються Мінських угод.
Українська сторона вже проінформувала західних партнерів щодо посилення агресії Росії на Донбасі.
"У разі продовження цих небезпечних тенденцій Україна вживатиме всіх необхідних заходів для захисту цілісності нашої країни і безпеки громадян, аж до внесення до порядку денного РНБО питання про впровадження воєнного стану", - підкреслив Турчинов.
Раніше повідомлялося, що за минулу добу в результаті бойових дій 7 українських військових загинули, 14 отримали поранення.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?