Скандал із Насаликом і бойовиками ДНР: Гройсман звернувся до СБУ
Категорія
Україна
Дата публікації

Скандал із Насаликом і бойовиками ДНР: Гройсман звернувся до СБУ

Скандал із Насаликом і бойовиками ДНР: Гройсман звернувся до СБУ

Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман звернувся до Служби безпеки України з проханням перевірити інформацію про  перебування в окупованому бойовиками Донецьку міністра енергетики та вугільної промисловості України Ігоря Насалика.


Про це повідомляє ONLINE.UA із посиланням на офіційний сайт КМУ.


"Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман звернувся до Служби безпеки України з проханням перевірити розміщену в мережі Інтернет інформацію про перебування в місті Донецьк міністра енергетики та вугільної промисловості України Ігоря Насалика", - йдеться у повідомленні.


Про результати перевірки голова Кабміну попросив його поінформувати.


"Прем'єр-міністр попросив поінформувати Кабінет Міністрів України про результати перевірки", - відзначили в прес-службі КМУ.


Раніше в соціальних мережах з'явився відеосюжет, на якому міністр енергетики та вугільної промисловості України Ігор  Насалик обговорює з бойовиками так званої ДНР схеми про продаж вугілля.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?