В ОБСЄ так і не наважилися озвучити, хто підвозить боєприпаси бойовикам
Категорія
Україна
Дата публікації

В ОБСЄ так і не наважилися озвучити, хто підвозить боєприпаси бойовикам

В ОБСЄ так і не наважилися озвучити, хто підвозить боєприпаси бойовикам

Заступник голови спеціальної моніторингової місії (СММ) ОБСЄ в Україні Олександр Хуг заявив, що співробітники місії спостерігають регулярні поставки боєприпасів бойовикам ДНР і ЛНР, однак при цьому не наважився уточнити, що зброя іде саме з Росії.


Про це повідомляє ONLINE.UA із посиланням на інтерв'ю Хуга агентству УНІАН.


"Ми відзначаємо стабільне постачання боєприпасів на територіях, які не контролюються урядом України. Незалежно від того, звідки там зброя, в одному ми впевнені точно - адже ми рахуємо постріли - що існує постійний потік боєприпасів у напрямку до лінії фронту. Це - факт, це - не домисли ", - сказав заступник голови СММ ОБСЄ.


Він також підкреслив, що всі факти порушень перемир'я зафіксовані у звітах ОБСЄ.


"Ви можете прочитати в будь-якому звіті, що бойові дії тривають на регулярній основі. Сотні порушень режиму припинення вогню щодня. І ці факти відображені в звітах", - зазначив Хуг.


Нагадаємо, що бойовики ЛНР вчать мирних мешканців, як чинити опір поліцейській місії ОБСЄ, яка може з'явитися на Донбасі, якщо будуть призначені вибори на окупованих територіях.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?