У Росії пройшли гучні арешти: кажуть про слід справи Савченко
Категорія
Світ
Дата публікації

У Росії пройшли гучні арешти: кажуть про слід справи Савченко

У Росії пройшли гучні арешти: кажуть про слід справи Савченко
Джерело:  online.ua

Лефортовський суд Москви заарештував заступника керівника московського управління  Слідчого комітету РФ  Дениса Никандрова, керівника головного управління міжвідомчої взаємодії та власної безпеки Михайла Максименко та його заступника Олександра Ламонова.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на телеканал «Дождь».


Співробітників СК РФ Москви заарештували на термін до 15 вересня. Всі троє підозрюються за статтею «отримання хабара в особливо великому розмірі, вчинене особою, яка займає державну посаду». Своєї провини вони не визнають.


Адвокати Максименко і Никандрова розповіли, що мають намір оскаржити арешт.


У вівторок, 19 липня, співробітники ФСБ провели в будівлі столичного управління СК обшук. В результаті були затримані Максименко і Никандров.


За деякими даними, затриманих підозрюють у зв'язках з заарештованим злодієм в законі Шакро Молодим (Захаром Калашовим), заарештованим раніше в липні.


Згідно з інформацією ЗМІ, Никандров обіцяв припинити кримінальне переслідування кримінального авторитета за один мільйон доларів.


Всього у справі проходять сім співробітників столичного московського СК і його центрального апарату.


У той же час один з авдвокатов народного депутати України Надії Савчсенко Микола Полозов вважає, що арешти чиновників СК РФ пов'язані зі справою української льотчиці.


«Справу Савченко фабрикував генерал СК Дриманов. Це його підлеглих взяли сьогодні під варту за хабар 1М$. Сам Дриманов злився на пенсію вчора», - написав Полозов в своєму Twitter.


Як повідомляв ONLINE.UA,  народний депутат від партії "Батьківщина" Надія Савченко, звільнена з в'язниці в Росії, вважає, що її звільненням українські політики займалися заради власної вигоди.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?