Головний експерт Bellingcat по РФ пояснив різницю між Росією і США
Категорія
Світ
Дата публікації

Головний експерт Bellingcat по РФ пояснив різницю між Росією і США

Головний експерт Bellingcat по РФ пояснив різницю між Росією і США
Джерело:  online.ua

Арик Толер, автор расследования незалежної дослідницької організації Bellingcat  по MH-17, пояснив, в чому полягає основна різниця між Росією і США в питаннях визнання помилок.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на інтерв'ю Толера« Радіо Свобода ».


Відповідаючи на питання, чому США визнавали авіаудари по Сирії, а в РФ такі авіаудари заперечують, Толер заявив:

«Ми, американці, робимо жахливі речі. Ми запускаємо безпілотники, які розстрілюють весілля, ми катуємо людей і багато всього іншого. Здебільшого (не завжди, але здебільшого) ми їх визнаємо».


«Але нічого з цього приводу не робимо. Це мало не гірше - визнавати погані вчинки, але не робити нічого, щоб їх виправити. Росіяни і не визнаються в тому, що вони зробили щось погане, і не роблять нічого, щоб це виправити », - продовжив Толер.


«У росіян все ще радянське мислення: "Якщо ми не визнаємо, то ніхто ні про що не дізнається". Вони контролюють державні ЗМІ і намагаються насадити ідею, що все навколо - фальшивка. Це, звичайно, дуже погано, але тут ми підходимо до великого філософського питання: що гірше, діяти, як американці, тобто визнавати помилки і продовжувати їх робити, або діяти як росіяни, тобто, не визнавати помилки і продовжувати їх робити», - вважає Толер.


«Ми визнали, що розбомбили госпіталь в Кундузі (в Сирії - Ред), але не збираємося нікого звільняти або садити до в'язниці. Краще це, ніж просто не визнавати? Навіть не знаю», - резюмував Толер.


Як повідомляв ONLINE.UA,  15 липня міжнародна група Bellingcat опублікувала результати нових досліджень про катастрофу малайзійського пасажирського Боїнга над Донбасом 17 липня 2014 року.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?