Загибель відомого журналіста в Києві: соцмережі вибухнули
Категорія
Україна
Дата публікації

Загибель відомого журналіста в Києві: соцмережі вибухнули

Загибель відомого журналіста в Києві: соцмережі вибухнули
Джерело:  online.ua

У мережі сумують з приводу смерті відомого українського журналіста Павла Шеремета, який загинув вранці 20 липня в Києві в результаті вибуху автомобіля.


Про це повідомляє ONLINE.UA


«Просто не можу повірити. Жах. Олено (Олена Притула, керівник «Української правди» - Ред.), тримайтеся», - написала в Facebook журналістка Анастасія Станко.


«Паша. Ця людина була для мене зразком того, як робиться тележурналістика. Він був доброю, хорошою людиною. Ось, с..ка, життя ... як не на фронті, так в центрі Києва ... », - коментує журналіст Володимир Рунець.



«Смерть Павла Шеремета сьогодні вранці - це величезна втрата для свободи слова і журналістики в нашій країні. Сумую разом з вами!», - написав у Twitter колишній представник України в ООН Юрій Сергєєв.



Відзначимо, авітвка, що вибухнула вранці в Києві, в якій загинув Павло Шеремет, належала керівникові "Української правди" Олені Притулі, але її самої в атвомобіль не було.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?