Загибель журналіста Шеремета: з'явилася реакція Порошенка і Гройсмана
Категорія
Україна
Дата публікації

Загибель журналіста Шеремета: з'явилася реакція Порошенка і Гройсмана

Загибель журналіста Шеремета: з'явилася реакція Порошенка і Гройсмана
Джерело:  online.ua

Глава Національної поліції Хатія Деканоїдзе заявила, що розслідування смерті відомого журналіста Павла Шеремета є для неї справою честі, при цьому опубліковані коментарі з приводу загибелі журналіста від президента Петра Порошенка і прем'єра Володимира Гройсмана.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на « Українську правду ».
"Ви прекрасно розумієте, що для мене "Українська правда". Павло Шеремет був для мене хорошим знайомим. Він - перша людина, кому я дала інтерв'ю. Він був дуже хорошим журналістом, тому для мене це буде справою честі", - заявила Деканоїдзе.
У той же час президент України Петро Порошенко доручив правоохоронним органам негайно розслідувати загибель журналіста Павла Шеремета.
"Жахлива трагедія в Києві. Шок - інших слів немає. Знав Павла особисто. Співчуваю всім рідним і близьким. Доручив правоохоронним органам негайно розслідувати цей злочин. Винні мають бути покарані", - написав Порошенко на своїй сторінці в Facebook.
"День почався з жахливої новини. Сьогодні вранці загинув відомий український журналіст Павло Шеремет. Мої глибокі співчуття близьким, друзям і всім шанувальникам журналістського таланту Павла. Я вже звернувся до правоохоронців з вимогою забезпечити швидке і ефективне розслідування інциденту", - написав в с вою чергу в Facebook прем'єр-міністр України Володимир Гройсман.
Як повідомляв ONLINE.UA, вранці 20 липня в результаті вибуху машини в Києві загинув відомий журналіст Павло Шеремет. Авто належало керівникові "Української правди" Олени Притули, але її самої в машині не було.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?