Заява "кривавого пастора" викликала паніку у бойовиків ДНР
Категорія
Україна
Дата публікації

Заява "кривавого пастора" викликала паніку у бойовиків ДНР

Заява "кривавого пастора" викликала паніку у бойовиків ДНР
Джерело:  online.ua

Бойовики ДНР запанікували через заяви секретаря РНБО Олександра Турчинова і начальника Генштабу ЗСУ Віктора Муженка і стали поширювати чутки про перекидання силами АТО артилерійських установок до лінії розмежування, повідомив координатор групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на його Facebook.
"Після вчорашніх заяв секретаря РНБОУ Турчинова і начальника Генштабу ЗСУ Муженка про намір адекватно відреагувати на загибель українських військовослужбовців в зоні АТО в рядах окупаційних військ "1-го АК ДНР" (а також частково - "2-го АК ЛНР") виникла паніка. Посилено поширюються чутки про масове перекидання до лінії розмежування силами АТО артилерійських систем і РСЗВ, а також про підготовку до масштабного використання ЗСУ бойової авіації", - написав Тимчук.
Експерт також додав, що бойовики очікують від бійців АТО застосування тактики "випаленої землі".
"Згідно з чутками, українські війська використовуватимуть «тактику випаленої землі», застосовуючи артилерію і авіацію по площах", - зазначив він.
Нагадаємо, що секретаря РНБО Турчинова в інтернеті жартома називають "кривавим пастором" і створюють про нього фотожаби.
Раніше Турчинов сказав, що в разі подальшого загострення ситуації на Донбасі українська влада може впровадити воєнний стан. Секретар РНБО сказав про це після оприлюднення спікером АТО Лисенком інформації про те, що за добу в зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі загинуло 7 військовослужбовців, ще 14 отримали поранення. У свою чергу, глава Генштабу ЗСУ Віктор Муженко сказав, що у відповідь на обстріли бойовиків буде адекватна реакція.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?