Вбивство журналіста Шеремета: з'явилися гучні деталі і версії
Категорія
Україна
Дата публікації

Вбивство журналіста Шеремета: з'явилися гучні деталі і версії

Вбивство журналіста Шеремета: з'явилися гучні деталі і версії
Джерело:  online.ua

Убивство журналіста "Української правди" Павла Шеремета

в прокуратурі Києва кваліфікували за статтею "умисне вбивство, вчинене в спосіб, небезпечний для життя багатьох осіб", при цьому колеги Шеремета заявили про те, що за журналістом останнім часом велося стеження.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "

Українську правду

".


Як повідомив з місця вбивства Шеремета в Києві прокурор столиці Роман Говда, розслідування злочину доручено СУ ГУ ПП в місті Києві, процесуальне керівництво здійснюватиме прокуратура міста Києва.


Говда також додав, що розслідування вбивства Шеремета перебуває під його особистим контролем.


Крім того, секретар Ради національної безпеки і оборони Олександр Турчинов повідомив, що на місці трагедії працюють керівники МВС і СБУ.


У той же час колеги Павла Шеремета повідомляють, що журналіст останнім часом скаржився на стеження. Про це розповіли близькі і друзі журналіста, повідомляє "Нова газета".


При цьому видання не уточнює подробиць і не називає період, який мали на увазі родичі загиблого.


Водночас головний редактор "Української правди", де співпрацював Шеремет, Севгіль Мусаєва-Боровик заявила, що за Павлом Шереметом велося стеження.


Про це вона сказала в ефірі "Радіо Вести". За її словами, вбивство Шеремета пов'язане з його професійною діяльністю.


«Відомо, що в останні дні проти керівників "Української правди" (колишнього - Сергія Лещенка і нинішнього - Севгіль Мусаєвої-Боровик) почалася потужна піар-атака в соціальних мережах з боку так званих "порохоботів". Відзначимо, що Павло Шеремет є одним з керівників "Української правди" і цивільним чоловіком власника сайту Олени Притули. Саме в її машині і був Шеремет, коли вона вибухнула сьогодні вранці», - пише

Страна.UA

.


Як повідомляв ONLINE.UA,

в мережі з'явилося відео з охопленим вогнем автомобілем, в якому вранці 20 липня загинув журналіст Павло Шеремет

.


Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?