Озвучені основні версії вбивства Шеремета
Категорія
Світ
Дата публікації

Озвучені основні версії вбивства Шеремета

Озвучені основні версії вбивства Шеремета
Джерело:  online.ua

Радник міністра внутрішніх справ Зорян Шкіряк заявив, що попереднє слідство розглядає професійну діяльність і «російський слід» в якості версій причин убивства Павла Шеремета 20 липня в Києві.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Інтерфакс-Україна".
"Безумовно, це спланований жорстокий злочин. Основні версії озвучені. Перш за все, це професійна діяльність журналіста", - сказав Шкіряк.
Він також зазначив, що не виключається версія, пов'язана з неприязними відносинами Шеремета з певними особами.
"Така версія завжди присутня, оскільки ми не можемо виключати нічого", - сказав Шкіряк.
Крім того, радник голови МВС підкреслив, що особисто він згоден зі своїм колегою, народним депутатом Антоном Геращенком у тому, що не можна виключати "російський слід" у злочині.
У той же час стало відомо, що в рамках розслідування вбивства журналіста Павла Шеремета слідчі, серед інших, розглядають версію замаху на життя керівника "Української правди" Олени Притули, в машині якої журналіст був під час вибуху.
Про це в ефірі каналу 112 Україна заявила прес-секретар прокуратури Києва Надія Максимець.
"Слідчі розглядають і ці версії. Зараз напевно передчасно озвучувати якісь основні", - сказала вона.
Максимець додала, що також проводяться слідчі дії у будинку Шеремета та Притули, де машина була припаркована вночі.
"Також встановлюється, чи були там відеокамери, встановлюється, чи були там, можливо, свідки, які володіють будь-якою інформацією з цього приводу", - сказала вона.
Як повідомляв ONLINE.UA, убивство журналіста Павла Шеремета в прокуратурі Києва кваліфікували за статтею "умисне вбивство, вчинене в спосіб, небезпечний для життя багатьох осіб", при цьому колеги Шеремета заявили про те, що за журналістом останнім часом велося стеження.





Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?