Леді Гага прокоментувала розставання із зоряним нареченим: опубліковано фото
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Леді Гага прокоментувала розставання із зоряним нареченим: опубліковано фото

Леді Гага прокоментувала розставання із зоряним нареченим: опубліковано фото
Джерело:  online.ua

Епатажна співачка Леді Гага прокоментувала новину про розставання з актором Тейлором Кінні. Зірка заявила, що вони кохають одне одного, але поки вирішили зробити перерву в стосунках.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Instagram співачки.
Про розрив відносин епатажної співачки і голлівудського актора гудуть всі світові ЗМІ.
Кілька годин тому і сама зірка прокоментувала цю новину, опублікувавши у себе в мікроблозі чорно-біле фото, до якого залишила коментар такого змісту:
"Тейлор і я завжди вірили в те, що ми - половинки єдиного цілого. Як у будь-якої пари, в наших відносинах також були і злети, і падіння, але зараз ми вирішили взяти перерву. Ми обидва дуже амбітні і творчі з великою кількістю робочих обов'язків і щільними графіками. Вдалині один від одного ми зможемо підтримувати ту любов, яка завжди була між нами. Будь ласка, підтримайте нас. Ми звичайні люди, і ми дуже любимо один одного", - написала Леді Гага.


Передплатники співачки висловили надію на те, що пара знову буде разом.
Нагадаємо, як стверджують західні таблоїди, Леді Гага і її наречений Тейлор Кінні розлучилися після п'яти років стосунків ще на початку липня.
Відзначимо, це вже не перше розставання співачки і актора. У 2012 році вони брали паузу у відносинах з тієї ж причини - відсутність часу один для одного. І через півроку Гага і Кінні знову разом.
Як раніше повідомлялося на ONLINE.UA, відома американська співачка і актриса Леді Гага зніметься в новому сезоні серіалу "Американська історія жахів".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?