З'явилося відео тарифного мітингу з "Азовом" під Кабміном
Категорія
Україна
Дата публікації

З'явилося відео тарифного мітингу з "Азовом" під Кабміном

З'явилося відео тарифного мітингу з "Азовом" під Кабміном
Джерело:  online.ua

Учасники протесту проти підвищення тарифів на комунальні послуги, які прибули під Кабмін, передали свої вимоги в письмовому вигляді.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео канала 112, опубліковане на YouTube.
Мітингуючі шахтарі, залізничники і представники ГК "Азов" вирушили від Бессарабської площі до Кабінету Міністрів. Вони передали свої вимоги в письмовому вигляді. Серед вимог - погашення заборгованості перед шахтарями Селідова, припинення руйнування шахт, повернення у власність народу корисних копалин і надр і покарання винних у вищеперелічених злочинах.
Представники ОК "Азов" також вимагали запровадити мораторій на підвищення тарифів на житлово-комунальні послуги, скасувати постанови про підвищення цих тарифів, починаючи з 1 січня 2015 року, і провести незалежний аудит під контролем громадськості підприємств, які надають населенню житлово-комунальні послуги.



Також активісти вимагають відставки міністра енергетики і вугільної промисловості Ігоря Насалика. Протестуючі підійшли до будівлі міністерства, проте їм відповіли, що міністра немає на місці. Мітингувальники вимагають зустрічі з одним з його заступників, відзначає

"Українська правда"

з посиланням на "Українські новини".


Під час руху колони було повністю перекрито рух по вулиці Інститутській, а також частково Хрещатиком.


Нагадаємо, що з 1 липня

деякі тарифи в Україні зросли вдвічі

.


Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?