Російський письменник матом вилаяв чиновницю Путіна за слова про Шеремета
Категорія
Україна
Дата публікації

Російський письменник матом вилаяв чиновницю Путіна за слова про Шеремета

Російський письменник матом вилаяв чиновницю Путіна за слова про Шеремета
Джерело:  online.ua

Російський письменник Віктор Шендерович вилаяв речника Міністерства закордонних справ Росії Марію Захарову, яка, коментуючи загибель українського журналіста Павла Шеремета, назвала Україну братською могилою журналістів і журналістики.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook.
Так Марія Захарова на своїй сторінці в соцмережі написала: "У Києві вибухнув автомобіль, в якому був Павло Шеремет. Професіонал, який не боявся говорити влади, що про неї думає. Різній владі, в різні часи. І за це його поважали. Україна ( не країна, а система) стає братською могилою журналістів і журналістики".
У відповідь на це Шендерович опублікував пост, в якому назвав Захарову "безсоромною б***ю".
"Представник МЗС Росії Захарова назвала Україну братською могилою журналістів і журналістики. Повинен сказати, що зазвичай мені вдається знайти слова в рамках нормативної лексики. Спробую і зараз... От же ж безсоромна б***ь!", - написав він.
Заява Захарової викликала шквал критики в соціальних мережах. Користувачі відзначили, що в Росії також було вбито багато журналістів.






Нагадаємо, що вранці 20 липня в результаті вибуху машини в Києві загинув відомий журналіст Павло Шеремет. Машина вибухнула на розі вулиці Богдана Хмельницького та Івана Франка навпроти ресторану "МакДональдс". Авто належало керівникові "Української правди" Олені Притулі, але її в машині не було.


Раніше були

озвучені основні версії убивства журналіста Павла Шеремета

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?