Саакашвілі в розповіді про Шеремета проявив відвертість
Категорія
Україна
Дата публікації

Саакашвілі в розповіді про Шеремета проявив відвертість

Саакашвілі в розповіді про Шеремета проявив відвертість
Джерело:  online.ua

Губернатор Одеської області Міхеїл Саакашвілі висловив свої співчуття у зв'язку зі смертю Павла Шеремета і поділився спогадами про журналіста, якого назвав своїм другом.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook Саакашвілі.
«У Києві підірвали мого друга. У 2009 він написав про мене дуже критичну, мені здавалося, з абсолютно несправедливими звинуваченнями, книгу. Після Майдану підійшов до мене в фойє готелю в Києві і попросив про інтерв'ю. Не знаю чому, але я вирішив дати йому шанс і не прогадав. Інтерв'ю вийшло розлоге і дуже професійне, ми поступово здружилися», - написав Саакашвілі.
«Павло знаходив маленьких людей, таких як винороб з декількома гектарами виноградників з Шабо - Лакарен, або невелику компанію в Коблево, на яку наїхала податкова і перетворював їх захист на справу честі не тільки для себе, але і для всіх нас», - продовжив Саакашвілі.
«Після тієї, що не сподобалася мені, книги, він перетворився на мого янгола-охоронця, відбиваючи численні атаки проплачених журналістів на мене і мою команду. Він був глибоко порядною і талановитою людиною», - ділиться губернатор Одеської області.
«Його вбивство терористами сьогодні зміцнює мене у відчуттях, що нам, всій країні, готують щось дуже небезпечне, а політичний клас із закритими очима веде нас до прірви. Ми повинні їх зупинити нашими окриками, шкода тільки, одним потужним голосом у чесній України стало менше», - додав Саакашвілі.



"З Павлом Шереметом кілька днів тому у Львові", - так підписав Саакашвілі фотографію.


Як повідомляв ONLINE.UA,

радник міністра внутрішніх справ Зорян Шкіряк заявив, що попереднє слідство розглядає професійну діяльність і "російський слід" у якості версій причин вбивства Павла Шеремета 20 липня в Києві

.


Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?