Вакарчук про загибель Шеремета: однією вільною людиною стало менше
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Вакарчук про загибель Шеремета: однією вільною людиною стало менше

Вакарчук про загибель Шеремета: однією вільною людиною стало менше
Джерело:  online.ua

Лідер української рок-групи "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук емоційно відреагував на загибель відомого журналіста Павла Шеремета.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Twitter музиканта.
Під враженнями події Вакарчук написав пост, в якому зазначив, що, "вбиваючи вільних духом" людей, "з нас хочуть зробити суспільство рабів".
"Під враженням від смерті Павла ... не міг не написати ... З нас хочуть зробити суспільство рабів ... Вільних духом вбивають, а більшість заганяють в стійло невігластва, бідності і страху ... Не можна дати їм досягти успіху ... кожен з нас, кожен, своїми діями або своєю бездіяльністю впливає на результат", - поділився своїми думками лідер "океанів".
"Правда, якою б вона не була, здоровий глузд, постійне самовдосконалення, важка щоденна праця, наша готовність боротися за свої права, і за права свої співвітчизників, знайомих, і незнайомих - все це веде їх диявольський план в прірву", - зазначив Вакарчук.
"Покора обставинам, віра в ефемерні чудеса, страх, вузьколобість, небажання брати на себе відповідальність за власну долю - наближає їх до успіху. Ким нам бути? Товариством вільних людей чи кліткою з рабами? Це залежить від нас і тільки від нас .. .Давайте пам'ятати про це! Заради пам'яті про Павла, заради пам'яті про тисячі загиблих журналістів, і солдатів, студентів і волонтерів, заради тих хто не боявся йти вперед ... заради майбутнього наших дітей, заради нашого власного щастя ... !!! !! Все в наших руках!", - додав Святослав.
Також музикант висловив співчуття близьким та рідним журналіста.
"Мої щирі співчуття рідним і близьким Павла Шеремета і всім його колегам і друзям. Він був світлою людиною ...", - написав Вакарчук.


Нагадаємо,  вранці 20 липня в центрі Києва загинув відомий журналіст Павло Шеремет. Авто, на якому він пересувався, вибухнуло.
Як раніше повідомляв ONLINE.UA, фронтмен української рок-групи "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук порівняв владу і опозицію в Україні, які міряються своїм патріотизмом, при цьому обкрадаючи країну.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?