Порошенко зробив гучну заяву у справі про вбивство Шеремета
Категорія
Україна
Дата публікації

Порошенко зробив гучну заяву у справі про вбивство Шеремета

Порошенко зробив гучну заяву у справі про вбивство Шеремета

Федеральне бюро розслідувань США на прохання президента України Петра Порошенка погодилося підключитися до розслідування загибели журналіста Павла Шеремета.
Про це Порошенко сказав головному редактору "Української правди" Севгіль Мусаєвій-Боровик під час телефонної розмови, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Українську правду".
Президент повідомив, що заради прозорості розслідування попросив про допомогу ФБР.
Порошенко також дав доручення міністру закордонних справ Павлу Климкіну запросити до розслідування Europol.
"Він сказав, що він подумки з нами, що це іспит, що хтось намагається дестабілізувати ситуацію в країні", - сказала Мусаєва-Боровик.
"Він сказав, що він на стороні УП і готовий 24 години на добу бути на зв'язку", - додала вона.
Нагадаємо, що вранці 20 липня в результаті вибуху машини в Києві загинув відомий журналіст Павло Шеремет. Машина вибухнула на розі вулиці Богдана Хмельницького та Івана Франка навпроти ресторану "МакДональдс". Авто належало керівникові "Української правди" Олені Притулі, але її в машині не було.
Радник міністра внутрішніх справ Зорян Шкіряк заявив, що попереднє слідство розглядає професійну діяльність і "російський слід" як версії причин убивства Павла Шеремета.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?