Фреймут гнівно висловилася про загибель Шеремета
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Фреймут гнівно висловилася про загибель Шеремета

Фреймут гнівно висловилася про загибель Шеремета
Джерело:  online.ua

Українська телеведуча і журналістка Ольга Фреймут прокоментувала загибель журналіста Павла Шеремета і висловила співчуття родині померлого.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Instagram ведучої.
У своєму особистому мікроблозі Фреймут написала гнівний пост і опублікувала фотографію загиблого журналіста.
"Люди можуть помирати від старості, хвороби, смутку душі... Але тільки не від вільнодумства. Країні 25 років, а журналістика у нас як розумово відстала, бо ніяк не може вимовити перше слово правди. Якщо і далі будемо мовчати, а за нас будуть вмирати, то краще спалити отримані журналістські дипломи і визнати в собі моральне каліцтво. Дуже співчуваю рідним Павла. І особисто обіцяю, коли виникатиме спокуса мовчати - говоритиму голосно і без затинання", - написала Ольга.


Нагадаємо, уранці 20 липня в Києві загинув відомий журналіст Павло Шеремет. Авто, на якому він пересувався, вибухнуло.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Святослав Вакарчук емоційно висловився про загибель журналіста. Під враженнями події музикант написав пост, в якому зазначив, що, "вбиваючи вільних духом" людей, "з нас хочуть зробити суспільство рабів".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?