До удару ЄС по економіці Росії приєдналися ще шість країн
Категорія
Світ
Дата публікації

До удару ЄС по економіці Росії приєдналися ще шість країн

До удару ЄС по економіці Росії приєдналися ще шість країн

До рішення Ради Європейського союзу про продовження санкцій, пов'язаних з окупацією і анексією Росією Криму та Севастополя, приєдналися Албанія, Грузія, Ліхтенштейн, Норвегія, Чорногорія і Україна.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на УНІАН.
"Країни-кандидати Чорногорія та Албанія, а також країни Європейської асоціації вільної торгівлі Ліхтенштейн і Норвегія, що входять до Європейського економічного простору, а також Україна і Грузія приєднуються до рішення Ради ЄС від 17 червня про продовження санкцій до 23 червня 2017 року», - говориться в повідомленні ради ЄС.
Відзначається, що ці країни будуть забезпечувати відповідність своєї політики з цим рішенням.
"Європейський союз приймає до відома це зобов'язання і вітає його", - йдеться в повідомленні.
Як відомо, ці санкції Євросоюзу включають заборону на імпорт в ЄС: товарів з окупованих Криму і Севастополя; інвестиції в Крим або Севастополь; туристичні послуги в Криму і Севастополі (зокрема, європейські круїзні лайнери не можуть заходити в кримські порти); експорт певних товарів і технологій в Крим, зокрема, в сфері транспорту, телекомунікацій та енергетики.
Раніше повідомлялося, що комітет палати представників конгресу США схвалив законопроект, що передбачає посилення санкцій проти Російської Федерації.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?