СБУ затримала банду кілерів: з'явилося яскраве відео
Категорія
Україна
Дата публікації

СБУ затримала банду кілерів: з'явилося яскраве відео

СБУ затримала банду кілерів: з'явилося яскраве відео

Співробітники Служби безпеки України спільно з прокуратурою затримали під час спецоперації в Полтавській і Кіровоградській областях банду кілерів.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу СБУ.
"В Горішніх Плавнях 19 липня, близько опівночі, біля одного з супермаркетів чоловік отримав вогнепальні поранення, від яких помер в кареті швидкої допомоги. Правоохоронці з'ясували, що вбитий є відомим місцевим "кримінальним авторитетом", "прибраним" при розподілі сфер впливу. Співробітники спецслужби встановили, що замовив вбивство "кримінальний авторитет" з Донецька, який перебрався в Полтавську область. Для розправи він найняв трьох кілерів зі сходу країни", - йдеться в повідомленні.
Відзначається, що після скоєння вбивства зловмисники переховувалися від правоохоронних органів, але оперативно були затримані в Полтавській і Кіровоградській областях. Під час обшуків за місцем тимчасового проживання кілерів в Горішніх Плавнях співробітники СБУ вилучили дві гранати, понад 50 патронів, вогнепальну і холодну зброю.


Відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України. Кілери затримані згідно зі ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України. Вирішується питання про оголошення підозри.



Раніше повідомлялося, що в СБУ назвали повним маренням заяву ФСБ Росії про нібито українського шпигуна, який працював перекладачем в ОБСЄ і збирав інформацію про бойовиків ЛНР.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?