Українська співачка розповіла про можливу причину загибелі Шеремета
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Українська співачка розповіла про можливу причину загибелі Шеремета

Українська співачка розповіла про можливу причину загибелі Шеремета
Джерело:  online.ua

Українська співачка Руслана поділилася своєю версією загибелі журналіста і її друга Павла Шеремета, авто якого вибухнуло сьогодні, 20 липня.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook співачки.
Руслана вважає, що Павло поплатився життям за свою незалежність.
Про це вона написана на своїй сторінці в соцмережі. Також співачка розмістила спільну чорно-білу фотографію із загиблим журналістом.
"Сьогодні трагічно загинув мій друг і журналіст, з яким ми в прямому ефірі провели безліч гострих розмов. Комусь він став незручний. Мабуть, розплатився за свою незалежність ... Я плачу ... і все. Слів немає", - написала Руслана.
Також співачка оприлюднила і останнє SMS-листування з Шереметом.
"Руслана, привіт. Це Павло Шеремет. Приходь до мене в ефір на радіо Вести в неділю. Поговоримо про Майдан і про епічну битву в фіналі Євробачення. Розігріємо всіх)". І його останні слова до мене були такими: "Ти мовчиш (і я страждаю)". Тепер ти, Паша, мовчиш, і я страждаю...", - поділилася вона.
"Жах, нехай ті, хто це спланував і здійснив, будуть хоча б знайдені... Чому всі вибухи і вбивства в Україні так і залишаються нерозкритими...", - підсумувала Руслана.


Нагадаємо, українська телеведуча Ольга Фреймут висловилася про загибель Павла Шеремета. Вона написала гнівний пост, в якому розповіла, що люди повинні вмирати від старості, а не від вільнодумства.
Трохи раніше Святослав Вакарчук емоційно прокоментував загибель відомого журналіста.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?