В обставинах загибелі Шеремета виявили дивну деталь
Категорія
Україна
Дата публікації

В обставинах загибелі Шеремета виявили дивну деталь

В обставинах загибелі Шеремета виявили дивну деталь
Джерело:  online.ua

У мережі звернули увагу на те, що журналісти "17 каналу" опинилися на місці убивства журналіста Павла Шеремета практично в момент події.
Про це повідомляє ONLINE.UA.
"Знімальна група 17 телеканалу "з волі випадку" виявилася на місці загибелі журналіста Павла Шеремета практично в момент події - і по доброті душевній готова ділитися кадрами з усіма бажаючими. Як 17 канал пише у себе на сайті: "Вибух почула знімальна група "Розвідки", перебуваючи на вулиці вище в очікуванні записати інтерв'ю з мером столиці Віталієм Кличком біля його будинку для майбутнього сюжету про декомунізацію". На кого це розраховано? Мер в офіційній відпустці. Вони його до понеділка чекати планували там?" - написав у Facebook користувач Костянтин Левошко.
Судячи з Facebook мера Києва, Віталій Кличко вранці 20 липня перебував у Киргизії:


Журналіст Михайло Голуб також не вважає випадковістю те, що знімальна група 17-го каналу опинилася першою на місці вибуху машини, в якій перебував Шеремет.
"17-й канал "випадково" опинився на місці вбивства Шеремета. Збіг? Не думаю".
Журналіст Богдан Буткевич згоден зі своїми колегами:
"А знаєте, що цікаво? Як і у випадку з Бузиною, першим на місці подій виявився так званий 17 канал - російсько-пропагандистський засіб масової дезінформації, що фінансується "Сім'єю". Щоб зняти, як вмираючого Шеремета дістають з машини. Той самий, який влаштовував "мости" з Захарченком та Мозговим, чий так званий співробітник Василець вже заарештований СБУ за співпрацю з терористами на Донбасі, який системно працює на всіх провокаціях а-ля третій Майдан, які влаштовує Русня. Ці збіги вже навіть не дивують. А, і промінь поносу гужвинським чмошникам зі Страна.юа, які це відео смакують і піарять".
Активіст Віктор Пузанов вважає, що журналістам 17-го телеканалу повідомили заздалегідь про намір підірвати авто Шеремета.
"Я, напевно, неправильний. Я не розумію однієї дуже простої речі. Опинитися саме на цьому перехресті о 7:45 ранку, з камерою і знімальною групою, випадково - неможливо, за теорією ймовірності. Значить, був дзвінок або повідомлення: "їдьте знімайте". Якщо я (ти, він, вона) подзвоню в будь-який канал і скажу тільки цю фразу, хто поїде? Правильна відповідь: на 99% - ніхто. Значить, потрібно зацікавити. Значить, щось "зацікавлююче" сказано було. Можливо (50 на 50) було названо навіть прізвище того, кого вони будуть "знімати". І вони сіли і поїхали. Як я розумію, не було дзвінка в поліцію. Не було спроби зв'язатися і прокричати: "Не сідай в машину!". Вони сіли і поїхали знімати. Ось цього я не розумію. Дуже розраховую на ФБР".
Раніше повідомлялося, що в мережі продовжують обговорювати вбивство відомого журналіста Павла Шеремета і висловлювати співчуття.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?