Вбивство Шеремета: з'явилося нове відео вибуху та подробиці щодо ФБР
Категорія
Україна
Дата публікації

Вбивство Шеремета: з'явилося нове відео вибуху та подробиці щодо ФБР

Вбивство Шеремета: з'явилося нове відео вибуху та подробиці щодо ФБР

У мережі з'явилося нове відео з камер спостереження на перехресті в Києві, де  20 липня був убитий журналіст Павло Шеремет.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  Обозрєватєль.
Журналісти відзначають, що нове відео - в кращій якості та з додатковими кадрами до моменту трагедії.


У свою чергу, спікер Нацполіціі Ярослав Тракало повідомив, що автомобіль, в якому загинув журналіст Павло Шеремет, забрали з місця події для обстеження експертами.
"З авто працюють експерти в умовах, які забезпечать можливість більш детальної і глибокої експертизи транспортного засобу", - цитує його  Українська правда.
"Найближчим часом будуть проведені всі необхідні судмедекспертизи з тілом загиблого. Крім того, працює оперативна група. За напрямками розподілені обов'язки, опитується широке коло свідків, кожен відпрацьовує свій напрямок на предмет встановлення інших обставин цього злочину", - додав Тракало.
Коментуючи залучення до цієї справи фахівців з ФБР, спікер Нацполіціі зазначив, що ФБР має широкий досвід саме вибухо-технічних експертиз.
"Тому ми будемо радитися з фахівцями ФБР і радитися саме в професійному аспекті про закладення вибухового пристрою в автомобіль, характер вибуху", - підкреслив Тракало.
Раніше повідомлялося, що  багатьох в соцмережах насторожує оперативність 17 каналу, який опинився на місці вбивства Павла Шеремета.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?