В Індії через мертву корову розгорілися сутички, є загиблий: з'явилося відео
Категорія
Світ
Дата публікації

В Індії через мертву корову розгорілися сутички, є загиблий: з'явилося відео

В Індії через мертву корову розгорілися сутички, є загиблий: з'явилося відео
Джерело:  Сьогодні

Знайдена в районі одного з ринків  індійського штату  Гуджарат мертва корова спровокувала масові зіткнення.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  Сегодня.
Представники "Загону захисника корів" вийшли на вулиці й жорстоко побили молодих недоторканних, які, на думку нападників, вбили священну тварину, пише The Indian Express.
Напівоголених недоторканних прив'язали ременями до машин і жорстоко побили пасками та кийками. Оточуючі намагалися втрутитися в бійню, але ці спроби моментально припинялися. Місцеві жителі намагалися пояснити, що тварина померла своєю смертю, а підлітки просто несли її труп на обробку, але захисники корів не звертали на ці слова жодної уваги.


Побиття молодих людей, що відбулося посеред жвавого ринку, представники "Загону захисників корів" зняли на відео.


Побиття недоторканних вилилося в масові заворушення, в ході яких загинув поліцейський і були спалені кілька автобусів. Влада штату Гуджарат виступає за традиційні індійські цінності.
Раніше повідомлялося, що  в центрі столиці Вірменії, Єревана, де раніше озброєні люди захопили будівлю поліцейської дільниці, відбулися зіткнення опозиціонерів і поліцейських.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?