Спецоперація СБУ в Києві: з'явилися гостросюжетні подробиці та фото
Категорія
Україна
Дата публікації

Спецоперація СБУ в Києві: з'явилися гостросюжетні подробиці та фото

Спецоперація СБУ в Києві: з'явилися гостросюжетні подробиці та фото

Співробітники Служби безпеки України спільно з працівниками внутрішньої безпеки Національної поліції під час  спецоперації в Києві  викрили двох поліцейських, причетних до виготовлення та реалізації амфетаміну.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook прес-секретаря СБУ Олени Гітлянської.
«У Борисполі правоохоронці вилучили півтора грама наркотику у капрала, що працює в центрі обслуговування підрозділів столичного главку поліції», - написала вона.
За словами Гітлянської, під час другого етапу операції співробітники спецслужби "вийшли" в столиці на майора - співробітника чергової служби одного з райуправлінь Головного управління Нацполіціі в Києві.
СБУ встановила його причетність до функціонування нарколабораторії з виготовлення амфетаміну в Борисполі. При затриманні майор, перебуваючи в стані афекту, протаранив машину оперативників. Відзначається, що співробітники СБУ продовжують операцію по затриманню поліцейського.



Нагадаємо,  20 липня в Києві в районі Дарницької (колишньої Ленінградської) площі спалахнула стрілянина, після чого був оголошений план-перехоплення.


Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?