Офіційно названі чотири головні версії вбивства Шеремета
Категорія
Україна
Дата публікації

Офіційно названі чотири головні версії вбивства Шеремета

Офіційно названі чотири головні версії вбивства Шеремета

У Службі безпеки України назвали чотири основні версії  вбивства відомого журналіста Павла Шеремета.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook радника голови СБУ Юрія Тандіта.
"Хочу висловити щирі співчуття мамі Павла, Олені Притулі, всім близьким... Для нас розкриття цього злочину є принциповим. МВС і Генеральна Прокуратура за фактом вбивства порушили кримінальну справу. Розглядається 4 основних версії:
- професійна діяльність;
- неприязнь у відносинах або особисті мотиви;
- російський слід (дестабілізація ситуації);
- замах на Олену Притулу", - написав він.
Тандіт додав, що за попередніми даними використовувався вибуховий пристрій з дистанційним управлінням, який був прикріплений під водійське сидіння. Радник глави СБУ вважає, що метою вбивства Шеремета є дестабілізація ситуації в Україні.
"Ми можемо говорити про цілі, про які вже сказав В. Грицак: мета вбивства - дестабілізація ситуації в Україні. Важливо дати можливість силовикам розкрити цей злочин. Прошу псевдо правдолюбців не використовувати цю трагедію в своїх корисливих цілях! У розслідуванні вбивства Павла не повинно бути емоцій. Не можна піаритися на смерті людини! Ми зробимо все, щоб злочинці, а найголовніше замовники, були знайдені!", - зазначив Тандіт.
Раніше повідомлялося, що  багатьох в соцмережах насторожує оперативність 17 каналу, який опинився на місці вбивства Павла Шеремета.


Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?