Наших людей, які за Україну, там хмара - киянин про поїздку на окупований Донбас
Категорія
Україна
Дата публікації

Наших людей, які за Україну, там хмара - киянин про поїздку на окупований Донбас

Наших людей, які за Україну, там хмара - киянин про поїздку на окупований Донбас
Джерело:  online.ua

Актор незалежного кіно, киянин Сергій, який побував в окупованому бойовиками ЛНР Алчевську, розповів, що велика частина жителів міста підтримує Україну і не вірить в так званий "русскій мір".
Своїми враженнями про поїздку він поділився з ONLINE.UA.
"Що реально радує - наших людей, яких за Україну - їх там хе *** а хмара. Це і бізнесмени, і колишні депутати - вони вже забембалися так жити, але не можуть виїхати з ряду причин", - сказав киянин.
За його словами, 70% жителів Алчевська вже не вірять в так званий "русскій мір" і нічого не бояться.
"І якщо мене запитають: "А які позитивні моменти ти виніс зі своєї поїздки в Алчевськ?", я відповім: "Є позитивні моменти! Напевно відсотків сімдесят алчевців вже нічого не бояться. Вони все прекрасно зрозуміли і ніякого на ** й русского міра їм не потрібно! "Рік, півтора, тим більше, два роки тому - боялися. А зараз не бояться. З цими цінами, з цією відсутністю роботи і ліків - все, вони вже не бояться, вони вже готові рвати кого завгодно!", - зазначив Сергій.
Читайте повний текст інтерв'ю на ONLINE.UA: Приехал к маме, попал в камеру и ждал расстрела — рассказ киевлянина о поездке в ЛНР.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?