Втеча мера Ірпеня: в соцмережах дали смішне пояснення
Категорія
Україна
Дата публікації

Втеча мера Ірпеня: в соцмережах дали смішне пояснення

Втеча мера Ірпеня: в соцмережах дали смішне пояснення

Відомий блогер Антон Ходза знайшов смішне пояснення того, як міському голові Ірпеня Володимиру Карплюку вдалося покинути країну до того, як до нього з обшуком прийшла Генеральна прокуратура.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook блогера.
Нагадаємо, до мера Бучі Анатолія Федорука прибули з обшуком представники Генеральної прокуратури України, а тим часом спільник Федорука, мер Ірпеня Володимир Карплюк, покинув країну.
"Ірпінь ближче до Борисполя, тому мер встиг втекти. А з Бучі не встиг, вона трохи далі. Краще бути мером міста ближче до Борисполя", - написав Антон Ходза.
Користувачі соцмережі придумують не менш смішні версії втечі мера Ірпеня.
Тарас Соколовський: "Інсайд з Ірпеня: портал в Бориспіль в одній з новобудов".



Ігор Диклевич

: "Встигнемо добігти до канадського кордону".


Юрій Володимирович

: "Краще бути мером Генічеська".



Pavlo Ivanchenko: "Краще бути кумом Кононенка".
Віктор Галлота

: "Тю, в Бучі ж є аеродром. Міг би кукурузник прикупити".


Як відомо, мера Бучі Анатолія Федорука та міського голову Ірпеня Володимира Карплюка підозрюють в схематозному викраденні 900 гектарів лісу в Київській області.


Раніше повідомлялося, що

слідчі Національного антикорупційного бюро 29 червня прийшли з обшуком до квартири головного військового прокурора сил АТО Костянтина Кулика

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?