У розпал курортного сезону: МЗС дав поради українцям в Туреччині
Категорія
Україна
Дата публікації

У розпал курортного сезону: МЗС дав поради українцям в Туреччині

МЗС України
У розпал курортного сезону: МЗС дав поради українцям в Туреччині

Після невдалої спроби державного перевороту в Туреччині МЗС України опублікував рекомендацію, в якій закликав українців, які планують поїздку в цю країну, завжди мати при собі посвідчення особи державного зразка в зв'язку з впровадженням режиму надзвичайного стану.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу МЗС України.
"Інформуємо, що з 01:00 21.07.2016 року в Турецькій Республіці рішенням президента країни введено надзвичайний стан терміном на 3 місяці", - нагадали дипломати.
Також вони додали, що «режим надзвичайного стану в Туреччині передбачає обмеження на пересування, проведення мітингів, демонстрацій, зборів; вибіркові перевірки документів; припинення розважальних заходів; заборона на в'їзд окремим особам; посилення контролю над ЗМІ; конфіскацію майна без спеціального дозволу».
Громадянам України рекомендується також виявляти підвищену пильність, уникати мітингів і демонстрацій, тривалого перебування в транспортних терміналах, адміністративних будівлях, виконувати вимоги правоохоронних органів і місцевої влади, стежити за новинами про розвиток ситуації в країні і місце перебування.
Українцям, які були затримані, або потрапили в ситуацію, яка загрожує життю і здоров'ю, радять терміново звертатися в посольство за номерами телефону: +90 533 307 72 32, або в Генеральне консульство України в Стамбулі: +90 530 612 55 77, або за e -mail: [email protected] або e-mail: [email protected], або ж телефонувати на цілодобову "гарячу лінію" МЗС України: +38 044 238 16 57.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в провальному турецькому перевороті все ж знайшли слід президента РФ Володимира Путіна.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?