Піддалися на пропаганду, тепер шкодують - розповідь киянина про поїздку на окупований Донбас
Категорія
Україна
Дата публікації

Піддалися на пропаганду, тепер шкодують - розповідь киянина про поїздку на окупований Донбас

Піддалися на пропаганду, тепер шкодують - розповідь киянина про поїздку на окупований Донбас
Джерело:  online.ua

В Луганській області

живе безліч людей, які підтримують Україну - це і бізнесмени, і колишні депутати, і звичайні люди.


Про це в інтерв'ю ONLINE.UA розповів киянин на ім'я Сергій, який побував у полоні бойовиків, вирішивши провідати батьків.


«Що реально радує - наших людей, які за Україну - їх там хе *** а хмара. Це і бізнесмени, і колишні депутати - вони вже забембалися так жити, але не можуть виїхати з ряду причин», - зазначив він.


Крім того, киянин навів слова свого друга, який заплатив за нього викуп: «А потім ми сиділи з ним пили, він сказав: "Сергію, як все задерло - це не життя! Раніше я працював на прибуток, а зараз я ось за тебе заплатив трохи, і вже в мінусі!".


Також він розповів, що інша його знайома, «Ліда мала салон краси, а зараз на дому стриже, щоб просто вижити, а це ті дівчатка, які виходили з російськими прапорами».


«Каже: "Сергію, ми б хотіли повернутися назад в Україну!" - "А якого хріна ви аквафрешем вимахували?" - "Ну, ми думали, може буде краще..." - "Якого ляда? Ви що погано жили при Україні? Пішли ви до такої-то матері!" І ця Ліда каже: "Я піддалася цій інформації, що бандерівці прийдуть!" - "Шо ти мелеш взагалі, тобі 28 років, які в ж ** у бандерівці?" Господи, ну що це таке?» - обурився він.


Більше

читайте в інтерв'ю на ONLINE.UA: Приехал к маме, попал в камеру и ждал расстрела — рассказ киевлянина о поездке в ЛНР

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?