Стало відомо про несподівані плани зниклого Януковича
Категорія
Україна
Дата публікації

Стало відомо про несподівані плани зниклого Януковича

Стало відомо про несподівані плани зниклого Януковича
Джерело:  Головком

Адвокат Віктора Януковича Віталій Сердюк заявив, що екс-президент-утікач планує публічно розповісти українцям "реальну історію" про Майдан.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Главком.
"Захист наполягає на якнайшвидшій передачі в суд справи по Майдану, що дозволить Віктору Януковичу відкрито, без цензури, представити всім громадянам України реальну версію подій трагедії на Майдані. Ми сподіваємося, що цей процес буде максимально публічним, і всі його учасники, включаючи потерпілих, зможуть самостійно дати оцінку і зрозуміти, хто повинен нести відповідальність за те, що сталося в Україні", - сказав адвокат.
За словами захисника Януковича, зараз йде робота над збиранням доказової бази, яка повинна спростувати офіційну позицію слідства. Сердюк додав, що в останній раз особисто зустрічався з колишнім президентом-втікачем 11 квітня.
"Віктор Федорович має намір ініціювати передачу розслідування справи Майдану в міжнародні судові інстанції, де і буде встановлена ​​істина, оскільки вплив українських політиків на процес буде зведено до мінімуму", - зазначив адвокат Януковича.
Раніше повідомлялося, що колишній особистий охоронець Віктора Януковича розповів, що дружина зниклого екс-президента Людмила Янукович важко пережила загибель молодшого сина і має проблеми зі здоров'ям.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?