У Львові хабарник влаштував голлівудську погоню з поліцією: з'явилося відео
Категорія
Події
Дата публікації

У Львові хабарник влаштував голлівудську погоню з поліцією: з'явилося відео

У Львові хабарник влаштував голлівудську погоню з поліцією: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

Затриманий 20 липня у Львові за хабар митник чинив опір правоохоронцям і намагався сховатися на власному автомобілі.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на zaxid.net.
Щоб зупинити порушника, співробітникам поліції і військової прокуратури довелося влаштувати за ним погоню, повідомив військовий прокурор Львівського гарнізону Владислав Савинець.
За його словами, вранці 20 липня співробітники управління захисту економіки у Львівській області та військової прокуратури почали операцію із затримання митника біля стоянки в районі Галицького перехрестя. Там 28-річний інспектор митного поста «Угринів» зупинився разом з чотирма своїми колегами, які їхали з ним в авто.
«Біля парковки співробітники спецпідрозділу почали затримання. Митник сидів за кермом, він рушив, мало не збив керівника одного з підрозділів управління захисту економіки і втік. Почалося переслідування, як в американських бойовиках», - сказав Савинець.
Митника переслідували два автомобілі правоохоронців. Вони виїхали з Галицького перехрестя, кружляли вулицями Богдана Хмельницького, Грінченка, Мазепи, Хвильового, потім знову повернулися на вулицю Мазепи і затримали порушника біля ресторану «Балатон».


Як повідомляв ONLINE.UA, ввечері 5 липня в Шевченківському районі Києва п'яний лівієць намагався сховатися від патрульної поліції, спровокувавши переслідування.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?