У Порошенка послали жорстку відповідь чиновниці Путіна
Категорія
Україна
Дата публікації

У Порошенка послали жорстку відповідь чиновниці Путіна

У Порошенка послали жорстку відповідь чиновниці Путіна
Джерело:  online.ua

У Міністерстві інформаційної політики України, яке підпорядковується кумові президента України Петра Порошенка Юрію Стецю, відповіли на заяву російських дипломатів, зроблену після вбивства журналіста Павла Шеремета в центрі Києва, про смертельну небезпеку, яка загрожує журналістам в Україні.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Twitter ІнформВійськ України.
«На заході Москви знайдено тіло оператора «Росії 1» з п'ятьма кульовими пораненнями. Де там «немита голова» Захарова?» - йдеться в повідомленні.


Користувачі соцмереж в своїх коментарях відверто висміяли офіційного представника МЗС РФ Марію Захарову, яка викладала на своїх сторінках власні фото, де її волосся виглядало відверто брудним.





Фотографії відомих російських журналістів, убитих за роки новітньої історії Росії.


Як повідомляв ONLINE.UA, Павло Шеремет був убитий вранці 20 липня - в машині, за кермом якої він перебував, спрацював вибуховий пристрій.
Також нагадаємо, що раніше російський письменник Віктор Шендерович вилаяв речника Міністерства закордонних справ Росії Марію Захарову, яка, коментуючи загибель журналіста Павла Шеремета, назвала Україну братською могилою журналістів і журналістики.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?