Ватажок ДНР насмішив розповіддю про свою авіацію: з'явилося відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Ватажок ДНР насмішив розповіддю про свою авіацію: з'явилося відео

Ватажок ДНР насмішив розповіддю про свою авіацію: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

Ватажок так званої ЛНР Ігор Плотницький пообіцяв продемонструвати авіацію "республіки", що викликало ряд бурхливих відгуків.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео в YouTube, опубліковане на одному з сепаратистських каналів.
"Ви знаєте, що у нас є літаки. І я сподіваюся, що незабаром ми вам покажемо хоч невелику, але нашу авіаційну ланку, яка буде працювати на благо республіки", - заявив Плотницький.
«Самозванці Ледачих Невизнаних Роздовбаїв (ЛНР) щас зроблять авіаналіт на яку-небудь лугандонівку і здійснять обстріл, після скажуть, як часто буває у них, "це хохли... це не ми!!!", - пише в коментарях до відео користувач Микола Євдокимов.
«Про що воно говорить? При найближчому розгляді виявляється, що їхні літаки з прапорами Новоросії - музейний експонат з музеїв Військових Авіаційних Училищ Донбасу, які офіційно закриті. А знаючи принципи музефікації в Радянському Союзі, можна сміливо говорити, що машина в неробочому стані - без двигунів і авіоніки», - коментує той же користувач.
«Летіть на х..р з Луганська!», - вимагає в коментарях користувач Сергій Хароший.


Як повідомляв ONLINE.UA, бойовики ЛНР влаштували для жителів Луганська масштабне тренування з протидії членам поліцейської місії ОБСЄ, які повинні будуть прибути на Донбас в разі, якщо будуть призначені вибори на окупованих територіях.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?